Aerofor imparteix un curs de pilot d’aplicador de fitosanitaris a través de drons

Les sessions formatives van tenir lloc els passats 31 de març, i 1 i 2 d’abril

Aerofor, empresa acollida al servei de CEEICloud del CEEILleida, va impartir un curs de pilot d’aplicador de fitosanitaris a través de drons. Les sessions, que van tenir lloc a l’aula de formació del CEEILleida el passats 31 de març, i 1 i 2 d’abril, estava dirigit a agricultors, tècnics agrícoles, gestors de finques, entre d’altres, com per exemple, tècnics que desenvolupen treballs de camp, on el dron millora el rendiment i la seguretat del seu treball.

La certificació homologada de pilot d’aplicador de fitosanitaris permet aplicar amb mitjans aeris, tant tripulats com NO tripulats o UAS (sistema aeri no tripulat). Aquest certificat permet aplicar quan els medis terrestres no poden, o tenen un cost més elevat.

Aerofor ha desenvolupat un pla de formació que t’acompanyarà en tot l’aprenentatge, amb els millors i més experimentats docents de cada temari. En cada mòdul del curs, el contingut s’explica de manera clara i senzilla, facilitant l’adquisició de coneixements fins a obtenir un nivell avançat que et permet aplicar aèriament de manera segura i legal.


Les sessions formatives van tenir lloc a l’aula de formació del CEEILleida