Accelera el Creixement: El programa d’acceleració empresarial de les comarques de Lleida

El context econòmic i social actual pot suposar dificultats per al teixit productiu. Ara més que mai, les pimes necessiten re-pensar, re-enfocar, i transformar els seus negocis per adaptar-se a la situació actual, i amb el suport del programa Accelera el Creixement és possible!

Accelera el Creixement és un programa impulsat per PIMEC i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida amb l’objectiu d’ajudar a créixer a 15 pimes lleidatanes, a través d’un acompanyament personalitzat.
Amb Accelera el Creixement l’empresa revisarà tots els àmbits de la seva estratègia empresarial amb el suport i ajut d’una sèrie d’experts per tal de definir un pla de creixement que es posarà després en pràctica a través d’un pla d’acció individual.

Si ets una empresa amb ganes de treballar per transformar i fer créixer el teu negoci, inscriu-te al programa Accelera el Creixement. Només cal que compleixis aquests requisits:
  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a les comarques de Lleida.
  • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica.
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Aquest programa de suport t’ajudarà en aspectes com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització, i/o l’organització empresarial.

Trobaràs tota la informació en el següent enllaç.

INSCRIU-TE ! El termini es tanca el 25 d’octubre