Unes 2.500 persones van assistir a les activitats promogudes pel CEEILleida durant el 2009

Un total de 2.470 persones van assistir a les diferents activitats promogudes o realitzades amb el suport del CEEILleida durant el 2009, la qual cosa suposa un increment del 83% respecte a l’any 2008.
El CEEILleida té com a línia prioritària d’actuació la realització d’activitats de suport a l’emprenedoria i la innovació empresarial i la millora contínua en la qualitat en el seu assessorament. Aquests objectius s’han assolit durant el 2009 mitjançant tres projectes.
Un d’ells, és la Línia d’Ajuts 2009 a la Formació i Promoció de la Innovació Empresarial. De les 56 accions formatives promogudes pel CEEILleida durant el 2009, 24 van tenir lloc gràcies a la concessió d’ajuts a activitats de formació i promoció de la innovació empresarial. La finalitat d’aquests ajuts, dotats amb 90.000 euros per a l’exercici 2009, ha estat donar suport econòmic a aquelles entitats que duien a terme activitats específiques de formació en innovació i/o activitats de promoció de la innovació empresarial.
Els seminaris de creació i gestió d’empreses innovadores al territori també han contribuït a assolir els objectius del CEEILleida. Amb un seminari itinerant realitzat a totes les capitals de comarca en col•laboració amb els seus ajuntaments. No cal oblidar la formació continuada dels emprenedors vinculats al CEEILleida, al CEEILleida Les Borges Blanques i el CEEILleida Alt Urgell.
Finalment destaquen les conferències de gran format que s’han organitzat, com va ser el cas del publicista Lluís Bassat, o l’escriptor i professor d’ESADE, Àlex Rovira.
Les activitats del CEEILleida s’han portat a terme en col·laboració amb els patrons de la Fundació: Paeria, Universitat de Lleida, les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, La Caixa i els sindicats UGT i CCOO. Encara que també institucions com el Parc Científic i Tecnològic, el Trampolí Tecnològic de la UdL i el Fòrum Empresa van donar habitualment suport a aquestes activitats.